Αυτή η σελίδα είναι μετάφραση του αγγλικού πρωτοτύπου. Αν βρεις διαφορά νοήματος ανάμεσα στα δύο κείμενα, ισχύει η ερμηνεία που είναι πιο ευνοϊκή για σένα. Δες το αγγλικό πρωτότυπο.
Μπορείς να διαγράψεις οριστικά τα δεδομένα σου στην Amyra όποτε θέλεις.
Άνοιξε την Amyra → Ρυθμίσεις (στην κορυφή της οθόνης) → Διαγραφή των δεδομένων μου → επιβεβαίωση. Αυτό αφαιρεί οριστικά τον λογαριασμό σου και τα κοινά δεδομένα του ζευγαριού σας — τις απαντήσεις σας, τα λόγια εκτίμησης, τις επανορθώσεις και τον «Κύκλο μας» — και για σένα και για το ταίρι σου.
Αν δεν μπορείς να μπεις στην εφαρμογή, γράψε στο laurtheofanus@gmail.com και θα διαγράψω τα δεδομένα σου — μέσα σε 30 ημέρες, και συνήθως πολύ νωρίτερα. Επειδή οι λογαριασμοί είναι ανώνυμοι, γράψε από το email που σύνδεσες, ή ανάφερε τον κωδικό σύνδεσης του ζευγαριού σου, ώστε να βρω τη σωστή εγγραφή και όχι κάποιου άλλου.
Η διαγραφή είναι οριστική και δεν αναιρείται. Το περιεχόμενό σου αφαιρείται αμέσως από τη ζωντανή βάση δεδομένων.
Επειδή η βάση δεδομένων κρατά συνεχή αντίγραφα ασφαλείας ώστε να μη χάνεται τίποτα κατά λάθος, αντίγραφα μπορεί να παραμείνουν σε αυτά για έως 7 ημέρες, και μετά χάνονται οριστικά. Τα αντίγραφα ασφαλείας δεν διαβάζονται ποτέ, παρά μόνο για ανάκτηση μετά από βλάβη.
Η διαγραφή των δεδομένων σου ανακαλεί και τη συγκατάθεσή σου να τα κρατά η Amyra — δες την Πολιτική Απορρήτου.